Om oss add

Bergen Lastebilkontor SA er et medlemseid andelslag med en rik historie og lang erfaring i transportbransjen. Våre sjåfører har vært på veiene i over 75 år, og selskapet som helhet innehar en solid kompetanse i markedet. I administrasjonen gjør våre ansatte sitt ytterste for å ekspedere ditt transportbehov så smidig og effektivt som mulig. Hos BLK hersker en god arbeidsmoral, og ikke minst et arbeidsmiljø som vi er stolte av. Vi tar vare på våre medlemmer, og åpner dørene til nye bileiere som er selvstendig næringsdrivende. Sammen med Kvikkisene kan vi levere alt for alle, stort og smått, innenlands og utenlands.

 

Bergen Lastebilkontor SA

Bergen Lastebilkontor SA er et medlemseid andelslag. Vår administrasjon består av 3 ansatte, mens vi har 12 medlemmer som distribuerer bilene våre. BLK har lang erfaring innenfor transportbransjen, og ble etablert i 1938. Siden den tid har vi både vokst og tilegnet oss en bred kompetanse i vårt marked som gjør oss den foretrukne samarbeidspartner for våre mange kunder.

 

Kvikkisene

I mer enn 25 år har Kvikkisene fraktet alle typer kolli for byens private og offentlige virksomheter. Siden oppstart har vi vært kjent som en leverandør som opererer raskt, og jobber fremdeles for å vedlikeholdet vårt gode rennomé gjennom effektive laster/transporteringer.

Våre varebiler frakter det meste for de fleste. Vi har distribusjonsbiler som frakter paller, ordner flytting, og som påtar seg større oppdrag. Vi disponerer også kranbiler og liftbiler, og tilbyr i tillegg både sidemann og sjåførutleie. Om en kunde trenger lagerplass, tilrettelegger vi varehotell eller varelagre for både korte og lengre perioder.

 

Representert med faste biler hos de fleste større speditører og frakteselskap

En vesentlig del av næringslivet i Bergen og omegn benytter i dag Bergen Lastebilkontor SA som sin transportør. BLK er representert med faste biler hos de fleste større speditører og fraktselskap, og kjører ellers våre karakteristiske budbiler for private virksomheter. Vi er stolte over jobben vi gjør, og søker stadig etter å utvikle og forbedre våre rutiner for kvalitets- og internkontroll slik at våre kunder skal motta den servicen som forventes av oss.

 

Innarbeidede rutiner

Innarbeidede rutiner sikrer at medlemmene våre har de nødvendige godkjenningene og forsikringene på sine kjøretøy. Rutinen sikrer også den påkrevde kompetansen til våre sjåførere. Med den kapasiteten og omfanget vår bilpark har, er bruken av våre biler svært fleksibel. Prisene vi tilbyr er lagt på et fornuftig plan og fungerer hensiktsmessig for både kunder og bileiere.